Biografie

Hieronder kort wat informatie over wie ik ben en wat ik gedaan heb.


Mijn naam is Michiel Verspaandonk en ik ben al meer dan 16 jaar werkzaam in het middelbaar onderwijs als docent Engels. Aan de universiteit van Utrecht heb ik mijn Bachelor en Master  Engelse Taal en Literatuur behaald, gevolgd door een masteropleiding Pedagogiek en Didactiek. Daarvoor heb ik gestudeerd op het conservatorium in Tilburg, waar ik het hoofdvak klassiek gitaar gevolgd heb bij Hein Sanderink. Ook heb ik veel masterclasses gevolgd bij gerenommeerde gitaristen om mijn eigen gitaarspel te verbeteren, zo heb ik o.a. les gehad van Martha Masters, Bruce Holzman, Laura Young, Dale Kavanagh, Mark Eden, Matthew McAllister en Frank Lamm. 

Daarnaast heeft mijn  passie voor zowel het lesgeven als voor de gitaar ook geleid tot mijn eigen gitaarlespraktijk: Gitaarles040. 

Mijn ervaring met lesgeven op de gitaar en op school in combinatie met mijn masteropleiding en mijn gitaarstudies op het conservatorium zijn de ideale ingrediënten voor een eigen gitaarlespraktijk. 

Ik geef gitaarlessen in alle stijlen (klassiek, blues, pop, etc.) en aan leerlingen van alle leeftijden; ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen op iedere leeftijd gitaar kan leren spelen en van het zelf muziek maken kan genieten. 

Dat muziek maken ook zeker van belang is voor kinderen, wordt steeds vaker door studies aangetoond. Kijk bijvoorbeeld maar eens op: 

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het gewoon heel erg leuk is om gitaar te spelen!